Samaan aikaan Thaimaassa: Alaston mies hyppi autojen päällä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset kuvaavat surutta erikoisesti käyttäytyviä ohikulkijoita ja lataavat materiaalin nettiin koko maailman ihmeteltäväksi. Thaimaassa on kuvattu omituisesti käyttäytyneen miehen päiväkävely. Hän koikkelehti alasti ruuhkaisella moottoritiellä.

Social News -sivusto on julkaissut videon, jolla nähdään liikenneruuhkan keskellä puikkelehtiva mies. Aatamin asussa kulkeva herra näpertelee autoja aiheuttaen hämminkiä moottoritiellä. Lopulta hän alkaa pomppia ajoneuvojen katoilla.

Sen sijaan, että joku soittaisi miehelle apua, tuuttaavat autojen kuljettajat vain hiippailijalle äänitorviaan. Mies on todennäköisesti päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena tai kärsii jonkinlaisista mielenterveysongelmista. Kukaan tervejärkinen ei nimittäin lähde alasti autojen katoille pomppimaan – ainakaan keskellä kirkasta päivää.

ช่วงนี้อากาศมันร้อน

Publié par Social News sur samedi 8 avril 2017