15-vuotias mallikaunotar rannalla – miljoonien teinityttöjen roolimalli!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford jätti aktiiviuran supermallina jo vuosia sitten, mutta hänet on nähty yhä ajoittain poseeraamassa. Perheessä on kuitenkin hyvää vauhtia varttumassa hänelle seuraaja, sillä 15-vuotias tytär Kaia Gerber on kuin ilmetty äitinsä.

Viime aikoina Kaia on viihtynyt hyvin julkkispiireissä, ja hänestä on muodostunut miljoonien teinityttöjen idoli ja roolimalli. Viime päivinä hän on nauttinut olostaan aurinkolomalla Karibialla St. Barthsin saarella yhdessä perheensä kanssa.

Kaia Gerber on tehnyt nuoresta iästään huolimatta pitkään mallikeikkoja. Nuorella kaunottarella on mallimaailmassa menestymiselle etu, jota monella ei ole, sillä hänen äitinsä on yksi maailman kuuluisimmista mallitähdistä. Cindy toimii myös Kaian yhtenä valmentajana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash