Playboy-malli rannalla – ei voinut olla kuvaamatta itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-mallina ja realitytähtenä tunnettu Kendra Wilkinson ajautui äskettäin hankalaan tilanteeseen avioliitossaan, kun kaunotar tunnusti viestitelleensä toisille miehille flirttailevassa hengessä. Hän paljasti kyseessä olleen kosto aviomiehelleen. Taannoin hän palasi julkisuuteen.

Eilen Kendra kuvattiin uimarannalla Havaijilla, jossa hän viettää parhaillaan lomaansa yhdessä aviomiehensä Hank Baskettin ja ystävänsä Jessica Hallin kanssa. Paparazzien lisäksi myös Kendra itse kuvasi itseään matkapuhelimellaan.

Kendra Wilkinson kuvattiin taannoin pitkästä aikaa julkisuudessa, kun hän oli saapumassa Bad Moms -elokuvan ensi-iltajuhliin Westwood Village -teatterissa Los Angelesissa. Playboy-kaunotar oli tuolloin pukeutunut tiukkaan farkkuasuun, jonka alla hänellä ei ollut mitään muuta.

Splash
Splash
Splash
Splash