Koiran takajalat eivät toimi – ei estä lenkkeilyä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useat vammaiset koirat ovat voineet opettaa ihmisille, että ne keksivät kyllä aina vaihtoehtoisia tapoja liikkua ja tehdä asioita vammoistaan huolimatta. Nyt videolla nähdään ihana tilanne, jossa koira on todella innoissaan lähdössä lenkille vaikka sen takajalat eivät toimikaan.

Scooty-niminen koira istuu iloisena sohvalla kun se saa kuulla omistajaltaan, että he lähtevät ulos kävelylle. Koira ei pysty peittelemään innostustaan vaan hyppelehtii omalla erikoisella tyylillään sohvalta alas ja vetää itsensä nopeasti etutassujen avulla istuma-asennossa ulko-oven eteen.

Scooty on jäänyt aiemmin auton alle, minkä vuoksi sen takajalat eivät enää toimi normaalisti. Koira pystyy kuitenkin ottamaan välillä muutamia horjuvia askelia pystyasennossa kun omistaja nostaa sitä alapuolelta niin, että koira pääsee takajalkojensa päälle.