20-vuotias Lourdes ”Madonnan tytär” Leon esitteli bikinikurvinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Madonnan esikoinen, 20-vuotias Lourdes Ciccone Leon, nousi jo vuosia sitten viihdelehtien sivuille, kun hänen upeabikinivartalonsa päätyi ensikerran paparazzikuvissa. Sittemmin tytärtä ei ole kovin usein otsikoissa nähty, mutta nyt Lourdes on kuvattu rannalla.

Lourdes Leon viettää parhaillaan aurinkolomaansa Floridan Miamissa, jossa hänet ikuistettiin pulahtamassa mereen uimaan pinkeissä bikineissä. Nuori nainen osoitti olevansa mallinmitoissa.

Lourdes Leon paljasti vuosia sitten blogissaan tehneensä kesätöitä avustajana Madonnan kiertueella, jossa tämän toimenkuvaan kuului pitkälti esimerkiksi äitinsä alusvaatteiden taitteleminen. Lululla on kaksi sisarusta, 17-vuotias Rocco ja 12-vuotias David.

Splash
Splash
Splash
Splash