Nainen luuli Furryconia lemmikkitapahtumaksi – olikin jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen nainen on päätynyt otsikoihin erehdyttyään furry-termin merkityksestä. Cheryl Wassus nimittäin luuli eläinpukuihin mieltyneiden joukkokokoontumista lemmikkieläintapahtumaksi.

Terapiakoiransa Linkin Detroitissa sijainneeseen Motor City Furry Con -tapahtumaan tuoneen naisen yllätykseksi paikalla oli oikeiden eläinten sijaan furry-alakulttuurin edustajia. Cherylin mukaan hän ei ennen erehdystään tiennyt, mitä termi tarkoittaa.

– Se oli hieman noloa alkuun. Link oli kiinnostunut siitä, miksi ihmisillä oli hännät. Se vilkuili useita osallistujia ja nuuski heidän häntiään, Cheryl kertoo New York Magazine -lehdelle.

Naisen mukaan hän oppi kuitenkin päivän aikana paljon uutta, ja kuvailee hyväntekeväisyyteen rahaa keränneiden furryjen vaikuttaneen melko harmittomilta. Myös Link löysi tapahtumasta uusia ystäviä.

Tapaus herätti huvittuneisuutta Cherlylin pojassa, joka jakoi äitinsä ottamia kuvia Twitterissä. Furry-termillä kutsutaan ihmisenkaltaisiin eläinpukuihin pukeutuvia henkilöitä. Joissain tapauksissa kyseessä on harrastuksesta, joskus taas fetissistä.

 

Twitter
Twitter