Suomalaissensaatiolta uusi videohitti – näin käy vatsastapuhuminen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Rudi Rok taannoin maailmanlaajuisesti tunnetuksi nettitähdeksi, kun hänen eläinten matkimisensa levisi nettivideona kymmenille miljoonille katsojille aina televisiokanavia myöden. Sittemmin uusia videoita on tullut jonkin verran. Nyt tuorein niistä on muodostunut hitiksi.

Neljässä päivässä Sari Aallon kanssa julkaistu uusi video on saanut jo lähes puoli miljoonaa katsojaa, ja määrä nousee koko ajan. Aiheena on tällä kertaa vatsasta puhuminen, joka onnistuukin ilmeisen hyvin suoritetun harjoittelun pohjalta todella mainiosti.

Rudi Rok kertoi taannoin Staran haastattelussa, ettei ura ole aina ollut ruusuilla tanssimista.

– Olen tehnyt keikkoja myös tosi kipeänä, koska en mielelläni jätä niitä väliin. Olen ollut lavalla 39,5 asteen kuumeessakin. Tein viime syksynä liikaa hommia, ja ajoin itseni burn outtiin marraskuussa. Aloin keikkaillessa pitämään tätä työnä ja se alkoi kuluttamaan henkisesti, Rudi kertoi Staralle.

– Michael Winslow’n tapaaminen laukaisi tilanteen. Pääsin kahdeksan vuoden harjoittelun jälkeen tekemään lämmittelykeikan omalle esikuvalleni, kun hän tuli Suomeen. Heräsin tiedostamaan, että tätä juuri haluan tehdä. Olen luvannut itselleni, etten näe enää tekemääni hommaa työnä, vaan tää on mun elämä.