Twitter-käyttäjälle vuoden ilmaiset kananuggetit – tarvitsee vain 18 miljoonaa uudelleentwiittausta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twitter-käyttäjä Carter Wilkersonilla on unelma, ja sen tavoittamiseen hän tarvitsee muiden apua sosiaalisessa mediassa. Mies haluaa saada vuoden ilmaiset nugetit, ja sitä varten hän tarvitsee vain 18 miljoonaa uudelleenjakoa hänen Twitter-viestilleen.

Kaikki sai alkunsa 16-vuotiaan Carterin twiitattua Wendy’s-pikaruokaketjulle, kuinka monta uudelleentwiittausta tarvittaisiin jotta hän saisi ilmaiset nugetit vuodelle. Ravintolan mukaan määrä on 18 miljoonaa. Carter päätti ryhtyä tuumasta toimeen.

Nugetteja rakastava teini aloitti kampanjan, jossa hän yrittää saada viestilleen vaadittavan määrän uudelleenjakoja. Tällä hetkellä twiittiä on jaettu uudelleen yli 2,6 miljoonaa kertaa.

Teinillä on siis vielä matkaa tavoitteeseen, mutta ainakin projekti on hyvällä alulla. Carterin viesti on nimittäin kohonnut yhteisöpalvelun toiseksi eniten jaetuksi twiitiksi. Ensimmäistä sijaa pitää toistaiseksi lähes 3,3 miljoonaa kertaa uudelleenajettu Ellen DeGeneresin Oscar-kuva vuodelta 2014.