Vauva maistoi hernesosetta – ilme kertoi kaiken

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on monia hauskoja videoita pkkuvauvoista, joille syötetään ja annetaan maistettavaksi uusia makuja. Uudet maut saattavat välillä ihastuttaa, vihastuttaa tai yököttää, mutta lähes aina vauvan reaktiota on huvittavaa seurata vierestä.

Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen Leo-niminen vauva, joka saa maistaa tuoreherneistä tehtyä sosetta. Vauva ei pidä herneistä lainkaan, minkä tämän lapsen vanhemmat tuntuvatki jo tietävän ennen kuin he antavat hernesosetta hänelle uudelleen maistettavaksi.

Poikavauva näyttää heti ilmeellään, että hän ei tule pitämään kyseisestä soseesta. Leo kuitenkin avaa urheasti suunsa, minkä jälkeen irvistys onkin sanoinkuvaamaton. Tämän jälkeen vauvalle annetaan vielä kerran sosetta maistettavaksi, jolloin Leo alkaa jo kakomaan vaikka yrittääkin nielaista sille syötetyn lusikallisen inhokkiruokaansa.