Kendra Wilkinson nautiskeli melontaretkellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-mallina ja realitytähtenä tunnettu Kendra Wilkinson ajautui äskettäin hankalaan tilanteeseen avioliitossaan, kun kaunotar tunnusti viestitelleensä toisille miehille flirttailevassa hengessä. Hän paljasti kyseessä olleen kosto aviomiehelleen. Taannoin hän palasi julkisuuteen.

Viime päivinä Kendra on kuvattu lomailemassa Havaijilla, jossa hänet kuvattiin eilen rannalla kokeilemassa SUP-melontaa. Mukana lomalla on myös aviomies Hank Bassett, joka ei kuitenkaan lähtenyt tällä kertaa vesille vaimonsa kanssa.

Kendra Wilkinson kuvattiin taannoin pitkästä aikaa julkisuudessa, kun hän oli saapumassa Bad Moms -elokuvan ensi-iltajuhliin Westwood Village -teatterissa Los Angelesissa. Playboy-kaunotar oli tuolloin pukeutunut tiukkaan farkkuasuun, jonka alla hänellä ei ollut mitään muuta.

Splash
Splash
Splash
Splash