17-vuotias teinitähti juhli rohkeassa asussa – vesiraja ei jäänyt kauas!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa nuoruus ja viattomuus ovat olleet kautta aikojen valttia, ja niiden perusteella nuorista naisista tehdään tähtiä. Justin Bieberin taannoinen löytö on 17-vuotias teinitähti Madison Beer, joka on jo villinnyt miljonat nuoret miehet.

Eilen Madison kuvattiin Hollywoodissa, jossa hän osallistui PLT Shape X Stassie Launch Party -bileisiin rohkeassa tummansinisessä cocktail-asussa. Asun vesiraja ei jäänyt kovin kauas, joten neitokaisella ei ollut juuri varaa kyykistellä.

17-vuotias Madison Beer on amerikkalainen laulaja-näyttelijä, joka nousi tähdeksi Justin Bieberin ylistettyä häntä Twitterissä. Sittemmin nuori kaunotar sai levytyssopimuksen Island Def Jam -levy-yhtiölle. Hän julkaisi uransa alkuvaiheessa YouTubessa omia versioitaan tunnetuista hiteistä, kunnes Bieber näki videon, jossa Madison lauloi Etta Jamesin kappaleen At Last. Beerillä ja Bieberillä on nykyisin sama manageri Scooter Braun.

Splash
Splash
Splash
Splash