Hakkeri iski – Miley Cyrusin alastonkuvat vääriin käsiin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hakkerit ovat viime vuosien ajan kaivaneet julkkiskaunottarien puhelimista ja tietokoneilta kuvia, joissa naiset ovat alasti. Hetki sitten näyttelijä Emma Watsonin ja laulaja Demi Lovaton hakkeroidut alastonkuvat päätyivät ilman lupaa verkkoon. Nyt hakkerin uhriksi joutui poptähti Miley Cyrus.

24-vuotias Miley Cyrus on hakkerin viimeisin uhri, jonka paljastavat kuvat on kaivettu naisen puhelimesta ja julkaistu verkossa ilman tähden lupaa. Cyrusille hänen vartalonsa paljastaminen ei ole vierasta puuhaa, koska tähti on nähty useita kertoja todella rohkeissa ja pikkuisissa asuissa. Kuvien ottaminen ilman lupaa on siitä huolimatta rikos ja hänen yksityisyytensä rikkomista.

Miley Cyrus ei ole vielä kommentoinut The Sun -lehden mukaan alastonkuvakohua. Aiemmin Demi Lovaton alastonkuvat päätyivät saman hakkerin käsistä eri pornosivustoille, mutta Lovato sivuutti asian pelkällä olankohautuksella. Hän kommentoi tällöin, että kuvissa ei tule olemaan kenellekään mitään uutta, koska nainen on myös jo omasta vapaasta tahdostaan aiemmin julkaissut lehdissä itsestään alastonkuvia.