Pysäyttävä viesti Oulun poliisilta: ”Ja sillä äidillä mukanaan sylilapsi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa poliisi näkyy ihmisten elämässä yleensä lähinnä negatiivisissa merkeissä, joten ajoittain on paikallaan muistuttaa mitä poliisin tehtäviin todellisuudessa kuuluu. Nyt näin on tehnyt Oulun poliisilaitos, joka julkaisi Facebookissa koskettavan päivityksen eräästä tehtävästään.

– Sitten tulee taas se yksi tehtävä, se joka särkee sydämen. Se tehtävä, jonka takia taas muistaa miksi haluaa tehdä tätä, kaikesta huolimatta. Se syy miksi haluaa olla se muutos. Se tehtävä saa unohtamaan kaiken turhan. Asiat saavat taas oikeat mittasuhteet, Henkka Oulun poliisilaitokselta kirjoitti.

– Minut herätti sekavasti käyttäytyvä amfetamiinin ja lääkkeiden vaikutuksen alainen nainen, joka ei ollut nukkunut useaan päivään. Nainen oli täysin kykenemätön huolehtimaan itsestään. Se nainen oli äiti. Ja sillä äidillä mukanaan sylilapsi. Tällä tehtävällä oli merkitystä.

Nimimerkki Henkka kirjoittaa, että tässä tapauksessa poliisi vaikutti ja oli muutos pienen lapsen elämässä. Viranomaisten yhteistyöllä lapsi sai mahdollisuuden parempaan elämään.

Joskus tuntuu, että teit kuinka vain, se ei kelpaa. Ei esimiehelle, ei asiakkaalle, ei suurelle yleisölle. Pitäisi olla…

Publié par Oulun poliisilaitos sur mercredi 12 avril 2017