Suuseksipäivää vietetään huomenna – nyt on naisten vuoro nauttia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maaliskuun puolivälissä vietetään kansainvälistä Pihvi- ja suihinottopäivää, jossa miehiä hemmotellaan. Tasa-arvon merkeissä vuosia sitten lanseerattiin vastaava teemapäivä myös naisille, joten huomenna 14. huhtikuuta vietetään kansainvälistä Kakku- ja suuseksipäivää.

– Nyt on aika ottaa suunnitelmiin orgasmit ja nautinnon tasa-arvo. Päivässä on kyse selällään makaamisesta ja kakkujen syömisestä samalla kun mies antaa sinulle nautintoa kielellään, teemapäivää kuvaillaan.

Ystävänpäivä on rakastavaisille sukupuoleen katsomatta. Kakku- ja suuseksipäivä on hieman tarkemmin suunnattu teemapäivä, jolloin unohdetaan ruusut ja keskitytään sen sijaan naisen seksuaaliseen nautintoon. Tätä teemapäivää on vietetty jo vuodesta 2006 saakka.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat