Suuseksipäivää vietetään huomenna – nyt on naisten vuoro nauttia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maaliskuun puolivälissä vietetään kansainvälistä Pihvi- ja suihinottopäivää, jossa miehiä hemmotellaan. Tasa-arvon merkeissä vuosia sitten lanseerattiin vastaava teemapäivä myös naisille, joten huomenna 14. huhtikuuta vietetään kansainvälistä Kakku- ja suuseksipäivää.

– Nyt on aika ottaa suunnitelmiin orgasmit ja nautinnon tasa-arvo. Päivässä on kyse selällään makaamisesta ja kakkujen syömisestä samalla kun mies antaa sinulle nautintoa kielellään, teemapäivää kuvaillaan.

Ystävänpäivä on rakastavaisille sukupuoleen katsomatta. Kakku- ja suuseksipäivä on hieman tarkemmin suunnattu teemapäivä, jolloin unohdetaan ruusut ja keskitytään sen sijaan naisen seksuaaliseen nautintoon. Tätä teemapäivää on vietetty jo vuodesta 2006 saakka.