Tanskandoggi ei saa mennä uimaan – yrittää silti kaikkensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat osaavat pikkulasten tavoin osoittaa mieltään sekä käytöksellään että äänellään jos niitä kielletään tekemästä jotakin. Tällä kerralla hellyttävä tanskandoggi ulvoo omistajalleen, joka ei anna koiran mennä uima-altaaseen.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa koira osoittaa mieltään omistajalle. Nainen väittelee koiran kanssa siitä, että saako se mennä uimaan altaaseen vai ei. Nainen on sitä mieltä, että koira ei voi mennä jalkasuoja yllään altaaseen polskimaan, mutta koira ei haluaisi totella kieltävää vastausta.

Videolla näkyvä Max-niminen tanskandoggi on kuuro, mutta se on oppinut tunnistamaan naisen viittomista ja elekieltä. Max näkee heti naisen eleistä, että se ei saa mennä altaaseen vaikka se ei kieltoja kuulekaan. Koira yrittää kuitenkin kaikkensa ja jatkaa naiselle vinkumista suostutellakseen omistajaa.