United Airlinesin arvosta katosi 1,3 miljardia euroa – vasta sitten toimitusjohtaja pyysi anteeksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen lentoyhtiö United Airlines nousi maailmanlaajuisen someraivon kohteeksi, kun se poisti matkustajan lentokoneesta väkivaltaisesti ylibuukkauksen vuoksi. Mies sai vammoja suuhunsa ja on nyt haastamassa yhtiön oikeuteen. Suurin vahinko tapahtui kuitenkin toisaalla.

Facebook
Twitter

Kerroimme eilen miten lentoyhtiön osake romahti ja sen arvosta suli kerralla 750 miljoonaa euroa, kun poistetun matkustajan lentolipun hinta oli 160 euroa. Pudotus ei jäänyt vielä siihen, sillä seuraavana päivänä pudotus oli jo 1,3 miljardia euroa. Vasta näin valtavan romahduksen jälkeen yhtiön toimitusjohtaja Oscar Munoz julkaisi virallisen anteeksipyynnön tapauksen vuoksi.

Munoz kertoi ottavansa vastuun tapauksesta ja totesi, ettei kenenkään pitäisi joutua samalla tavalla kaltoinkohdelluksi. Toimitusjohtajan anteeksipyyntö tuli päiväkausia liian myöhään, koska aiemminkin negatiivisissa merkeissä usein otsikoissa olleen lentoyhtiön maine oli jo mennyttä. Verkossa on julkaistu sadoittain United Airlinesia pilkkaavia meemejä ja videoita.