Huippumalli-Joanna rannalla – vähemmästäkin päät kääntyvät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Eilen Joanna kuvattiin rannalla.

Krupa näyttäytyi eilen uimarannalla Miamissa, jossa hän palvoi aurinkoa pastellinsävyisissä Beach Bunny -bikineissä. Mukana oli myös hänen ystävänsä Christina Kotalik, joka tunnetaan joogaopettajana.

37-vuotias Joanna Krupa on todella itsevarma nainen, ja hän julkaiseekin hyvin usein hänen omalla Instagram-kanavallaan seksikkäitä ja hyvin paljastavia kuvia, jotka hän on ottanut itse peilin kautta itsestään. Suurin osa miesfaneista hukuttaa naisen kuvien kommenttikentät kehuilla, mutta osa naispuolisista kommentoijista ihmettelee alusvaatteissa otettuja kuvia.

Splash
Splash
Splash
Splash