Kimberley Garner osoitti – näinkin seksikkäästi koiraa voi ulkoiluttaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja viime aikoina hän on ryhtynyt tekemään itsestään julkkista myös muualla.

Eilen Kimberley Garner kuvattiin Los Angelesin liepeillä Santa Monicassa, jossa hän oli ulkoiluttamassa koiraansa poikkeuksellisen näyttävästi. Seksikäs realitytähti näytti nauttivan jokaisesta hetkestä kuin varmasti myös silminnäkijätkin.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash