Koira ei nähnyt aidan takaa naapuriin – sitten keksittiin hervoton ratkaisu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni suurilla omakotitaloalueilla asuva perhe pitää yksityisyydestä, minkä vuoksi he ovat voineet asentaa omaa pihaa ympäröivän aidan tai kasvattaa pensasta tontin ympärille. Tämä on talon asukeille monesti mukava lisä omaan pihaan, mutta lemmikeille näköeste ei aina ole mieluinen.

Jennifer Bowman on kuvannut videolle heidän naapurissaan asuvaa saksanpaimenkoiraa. Kahden talon pihojen välissä on korkea puuaita, minkä vuoksi koiran pitää aina yrittää hyppiä korkealle nähdäkseen mitä naapurissa asuva nainen ja hänen koiransa oikein puuhaavat.

Videolla nähdään miten koira hyppelehtii nähdäkseen naapuriin. Bowman paljastaa lopuksi huvittavan ratkaisun, jonka he ovat yhteistuumin naapurin kanssa koiralle tehneet. Aitaan on leikattu kolme reikää, joiden ansiosta Penny-niminen koira pääsee tarkkailemaan omalta pihaltaan naapurin pihaa.