Koira ilman apua riippumattoon – lemmikin hauska tekniikka videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viraaliksi levinneillä videoilla on nähty hauskoja tilanteita, joissa ihmiset ovat päässeet todistamaan heidän takapihallaan leikkiviä karhuja, jotka ovat osanneet käyttää jopa pihan riippumattoa. Nyt videolla nähdään suloinen sekarotuinen koira, joka on myös oppinut rentoutumaan riippumatossa.

Zaion-niminen koira on oppinut luultavasti ihmisiä sivusta seuraamalla kuinka kuistin riippumattoa oikein käytetään. Koira on oppinut kierähtämällä menemään riippumaton sisälle itsekin täysin ilman apua, minkä omistaja on saanut kuvattua videolle.

Zaion-koiran omistaja on kuvannut hauskalle videolle tilanteen, jossa koira pujahtaa riippumattoon loikoilemaan. Koira osaa avata mytyssä olevan rippumaton ja kierähtää sen päälle niin, että koira sujahtaa heti mukavaan makuuasentoon maton sisälle. Koiran ollessa kateissa se löytyy luultavasti aina kyseisen riippumaton sisältä.