Bikinimalli Zara Holland esitteli vartaloaan – syystäkin enkelimäinen olemus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missimaailmassa kaunottaria tulee ja menee, ja vain aniharva heistä jää julkisuuteen pysyvästi muutoin kuin paikallisesti. Parhaillaan kansainväliseen tunnettuuteen on kuitenkin nousemassa Miss Iso-Britannia Zara Holland, joka menetti taannoin missitittelinsä. Viime aikoina hän on tehnyt uutta tulemista.

Nyt Zara bongattiin esittelemässä bikineitä enkelin siivet selässään, kun he kuvasivat Hollandin uuden Beach Angels -bikinimalliston mainoskuvia.

21-vuotias Zara Holland on englantilainen näyttelijä, malli ja Miss Iso-Britannia vuodelta 2015. Nykyisin Lontoossa asuva kaunotar on tehnyt myös oikeaa näyttelijäuraa, sillä hänet on nähty muun muassa huippusuosituissa Emmerdale ja Coronation Street -televisiosarjoissa sekä Love Island -realitysarjassa, jonka myötä hän menetti missikruununsa ja -tittelinsä. Siksi Miss Universum -kisat jäävät häneltä nyt väliin.

Splash
Splash
Splash