Charlize Theron atomiblondina vakoojaelokuvassa – traileri julkaistiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Charlize Theron on loistanut viime vuosina valkokankaalla lukuisissa toimintarooleissa. Tänä vuonna hänet tullaan näkemään vaaleakutrisen mestariagentin roolissa Atomic Blonde -elokuvassa.

1980-luvulle sijoittuvassa elokuvassa Theron esittää MI6-järjestön vakooja Lorraine Broughtonia, jolle tappavana aseena voi toimia esimerkiksi kengän stilettikorko. Hänet lähetetään Berliiniin tutkimaan toisen vakoojan salperäistä kuolemaa ja noutamaan samalla kadonnutta listaa kaksoisagenteista.

The Coldest City -sarjakuvaan perustuva Atomic Blonde tulee tarjoamaan tuoreen trailerinsa perusteella näyttävää vakoojaviihdettä ajankuvaan sopivan musiikin siivittämänä. John Wickin toisen ohjaajan, David Leichin ohjaaman elokuvan päärooleissa nähdään Theronin ohella James McAvoy ja John Goodman. Se saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 28. heinäkuuta 2017.