Heidi Montag ja Spencer Pratt odottavat esikoistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Heidi Montag tunnetaan 2010 vuoteen saakka esitetystä The Hills -televisio-ohjelmasta, jossa hän aiheutti miehensä Spencer Prattin kanssa paljon kohua terävillä mielipiteillään. Sarjan jälkeen Montag on käynyt useissa kauneusleikkauksissa ja muuttanut vartalonsa ja kasvonsa täysin uuteen uskoon.

30-vuotias Heidi Montag nähtiin reilu kuukausi sitten lomalla Bahamalla, jossa paparazzit kuvasivat naisen solakassa rantakunnossa pienissä bikineissään. Nyt kahdeksan vuotta naimisissa ollut pariskunta kertoi US Weekly -lehden haastattelussa, että Heidi on kolmannella kuulla raskaana.

Heidi olisi jo kolme vuotta sitte halunnut lapsen, mutta Spencer ei ollut silloin vielä valmis. Nyt kun pariskunta sopi yrittävänsä perheenlisäystä, raskaus oli onnistunut heti ensimmäisellä kerralla. Heidi kertoi potevansa todella pahaa aamupahoinvoinia, mutta hän ei kuitenkaan ole ikinä aiemmin ollut näin onnellinen voidessaan huonosti.

https://twitter.com/SLMSHSH/status/852232239404285953