Honey Boo Boo ylistää äitinsä massiivista muodonmuutosta

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin äiti June ”Mama June” Shannon sai oman televisio-ohjelman, jossa seurattiin naisen painonpudotusta ja elämänmuutosta. Nainen onnistui laihduttamaan huikeat 140 kiloa, minkä vuoksi naisen ulkonäkö on muuttunut hyvin paljon.

YouTube

Mama June on saanut muutoksensa ansiosta paljon huomiota ja lehdet ovat kirjoitelleet naisesta ahkerasti. Perhe on onnellinen hänen puolestaan, mutta nuorin tytär Alana on kuitenkin kateellinen äidin saamasta huomiosta. Tyttären mukaan äidin oman televisio-ohjelman nimessä pitäisi jollakin tavalla lukea hänenkin nimensä.

Alana Thompson kertoi People-lehden haastattelussa, että hän ei pidä äidin saamasta huomiosta ollenkaan. Tyttö kuitenkin myönsi, että aiemmin hänen äitinsä ulkonäkö oli viisi asteikolla yhdestä kymmeneen, mutta nykyään se on yhdeksän ja puoli.