Mies esitti hotellille oudon Pulp Fiction -toiveen – henkilökunta toteutti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet hotellit pyrkivät tekemään asiakkaan olon kotoisaksi vastaamalla heidän esittämiin toiveisiin. Jotain hotellin laadusta ja asiakaspalvelun tasosta saattaa kertoa se, jos jopa kaikista erikoisimmat ja päättömimmän kuuloiset pyynnöt toteutetaan.

Irlannin Kilkennyssa vieraillut Daniel Buckley varasi taannoin huoneen hotelli Pembrokesta. Hän päätti kirjoittaa varaukseen epätyypillisen toiveen. Siinä hotellihuoneeseen vaadittiin kehystettyä kuvaa Christopher Walkenin hahmosta Pulp Fiction -elokuvassa, mahdollisesti nimikirjoituksella varustettuna.

Toiveessa mies väitti isänsä olleen Walkenin avustaja elokuvan kuvauksissa. Buckleyn yllätykseksi pyyntö toteutettiin. Huoneessa olevan pöydän päällä oli kehystetty Christopher Walkenin kuva. Siinä oli jopa tähden nimikirjoitus.

– Vastaanottovirkailijat alkoivat hihittämään kirjautuessani sisään hotelliin. Toive tuli ilmeisesti vastaan tiedoissani, ja he tiesivät mitä tuleman pitää, Buckley kuvaili Elite Daily -sivustolle.

 

Publié par Daniel Buckley sur vendredi 7 avril 2017

Publié par Daniel Buckley sur vendredi 7 avril 2017

Publié par Daniel Buckley sur vendredi 7 avril 2017