Ryan Phillippe romanssihuhuista: ”En tapaile Katy Perryä!” – Perryltä hulvaton vastaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hetki sitten näyttelijäpoikaystävästään Orlando Bloomista eronneen poptähti Katy Perryn huhuttiin juuri tapailevan jo toista näyttelijää. Katy Perry ja Ryan Phillippen nähtiin Perez Hilton -sivuston mukaan juttelevan ja flirttailevan toisilleen Elton Johnin 70-vuotissyntymäpäivillä, minkä jälkeen deittailuhuhu sai siivet ja lähti kunnolla lentoon.

Ryan Phillippen taloa on alkanut piirittämään joukko paparazzeja ja helikoptereita, jotka ovat yrittäneet saada ensimmäisiä kuvia miehestä ja poptähdestä yhdessä. Turhautunut Phillippe julkaisi Twitterissä: ”En tapaile Katy Perryä, enkä kunnolla edes tunne häntä. Viekää helikopterinne pois taloni päältä, koska hän ei ole täällä.”

Katy Perry oli huomannut miehen twiitin, jolloin hauskan huumorintajun omistava nainen päätti hieman vitsailla tilanteella. Katy Perry julkaisi miehelle vastauksen: ”Voisitko päästää minut pois täältä kellarista?” Tämän jälkeen laulaja pahoitteli miehen tilannetta ja kertoi kohteliaasti, että häneen oli hauska tutustua.