Scott Disick verryttelyhousuissa – etuvarustus vei huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kourtney Kardashianin on kerrottu lämmittelevän romanssia aina tasaisin väliajoin entisen avomiehensä Scott Disickin kanssa. Pariskunta erosi kesällä 2015, mutta he ovat edelleen vielä eronkin jälkeen liikkuneet usein yhdessä ja käyneet lomamatkoilla perheenä heidän yhteisten lastensa kanssa.

Kardashianit-ohjelmassa perheen naiset ovat moneen otteeseen kommentoineet Scott Disickin peniksen kokoa. Naisten puheiden mukaan miehen varustus lähentelee elefantin, ison virvoitusjuomapullon ja kookkaan kesäkurpitsan kokoa. Nyt Disickistä on onnistuttu nappaamaan kadulla kuva, jonka myötä ihmiset ovat saaneet osviittaa miehen varustuksesta.

Kuvassa 33-vuotias Scott Disick on kävellyt Daily Mail -lehden mukaan Calabasissa keskiviikkopäivänä arkisesti harmaat verryttelyhouut jalassaan. Sekä mies- että naispuoliset fanit ovat olleet ihmeissään nähdessään kuvan, jonka perusteella Kardashianin perheen siskosten puheet pitäisivät paikkansa.