Tyttö ei muista omaa ikäänsä – hauskat tilanteet videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että ikä on vain numero, jota naispuolisilta henkilöiltä ei tosin saisi koskaan kysyä. Eräs pikkutyttö on oppinut jo hyvin nuoresta iästä lähtien valehtelemaan oman ikänsä, joten häntä kysymykset eivät haittaa.

Vanhemmat ovat kuvanneet videolle heidän suloista Hadley-nimistä tytärtään, joka ei millään tunnu muistavan hänen omaa ikäänsä oikein. Tyttö on täyttänyt juuri kaksi vuotta, mutta hän kertoo kuitenkin aina hänen ikäänsä kysyttäessä, että hän on yksivuotias.

Vanhemmat yrittävät kerta toisensa jälkeen opettaa tyttöä sanomaan hänen ikänsä oikein. Tyttö toistaa aina vanhempiensa esimerkin jälkeen, että hän on kaksivuotias. Kun häneltä sen jälkeen kysytään uudelleen hänen ikäänsä, tyttö vastaa taas reippaasti hymy huulillaan, että hän on yksivuotias.