Hugh Hefneristä dokumenttisarja – sisältää ennennäkemätöntä Playboy-materiaalia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Playboy-lehden vuonna 1953 perustanut moguli Hugh Hefner täytti eilen 91 vuotta. Hugh Hefner on luonut mittavan uran herrasmieslehden johtajana ja majoittanut entisessä kartanossaan aikojen saatossa useita tunnettuja puputyttöjä. Nyt Hefneristä tehdään dokumenttisarja.

Hugh Hefnerin Cooper-poika kertoo Associated Pressin haastattelussa, että hänen isänsä ura näytetään ennennäkemättömällä tavalla. Playboy-moguli on säästänyt arkistoissaan runsaasti materiaalia elämästään, josta edes hänen läheisensä eivät ole tienneet. Amazonin tuottama American Playboy: The Hugh Hefner Story -niminen tuotantoprojekti on moniosainen dokumenttisarja miehen julkisuuden takaa.

Kerroimme taannoin, että Hugh Hefnerin ystävät ja entiset rakastajat ovat ilmaisseet huolensa mogulin terveydentilasta. Playboy-kartanon entisen omistajan on kerrottu liikkuvan ainoastaan sairaanhoitajiensa seurassa. Hugh Hefnerin Cooper-poika päätti äskettäin, että Playboy jatkaa naisten alastonkuvien julkaisemista pienestä tauosta huolimatta.