Komeat miehet ja koiranpennut – vastustamaton yhdistelmä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranpennut ja vauvat herättävät äidinvaiston monissa naisissa. Kenties tästä johtuu osakseen se, että lapsesta tai koirasta huolehtiva ja vastuuta kantava mies näyttää naisten silmissä erityisen hyvältä ja potentiaaliselta kumppaniehdokkaalta.

Menandpuppies-niminen Instagram-kanava on iskenyt naisiin vastustamattomalla konseptilla. Kanavalla nähdään pelkästään komeita miehiä, jotka poseeraavat kuvassa suloisten koirien kanssa. Useammissa kuvissa lihaksikkaat miehet ovat vielä ilman paitaa, mikä lisää vetovoimaa entisestään.

Komeiden ja paidattomien miesten ja suloisten koirien yhdistelmä on kuvista päätellen melko vaikuttava. Tämän kanavan seuraaminen saa varmasti monet naiset päivittäin iloiselle mielelle kun uusi yhteiskuva ilmestyy omaan kuvavirtaan Instagramissa.

good morning! #menandpuppies

A post shared by Men and Puppies (@menandpuppies) on

@nick__bateman might be the hottest dude on the planet. #menandpuppies #nickbateman #puppy #canteven

A post shared by Men and Puppies (@menandpuppies) on

Brb moving to America 🇺🇸 @wirth #menandpuppies #hubbahubba #hearteyesallday #america

A post shared by Men and Puppies (@menandpuppies) on

Me if I were a vet. #pocketpuppies #menandpuppies

A post shared by Men and Puppies (@menandpuppies) on

Whoa. Check out this viking. 😍 #menandpuppies

A post shared by Men and Puppies (@menandpuppies) on