Kylie Jenner kurvikkaana festareilla – asu loksautti miesten leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdyvaltalainen E!-kanava paljasti viime viikolla, että Kylie Jenner on saamassa oman televisio-ohjelman. Kyseessä on Kardashianit-sarjan spinoff, jollaisista ovat myös perheen muita lapsia työllistäneet realitysarjat Rob & Chyna ja Revege Body.

Parhaillaan Kylie on festareilla. Kalifornian Indiossa on käynnissä maailmankuulu Coachella-jättifestivaali, joka vetää perinteisesti puoleensa monia julkkistähtiä. Kylie Jenner on yksi festivaalin vieraista. Hänen festariasunsa kiinnitti huomiota, sillä se sopisi ehkä paremmin klubeille ja yökerhoihin. Kylie juhlikin Paper Magazinen järjestämillä etkoilla.

Kylie Jennerin Life of Kylie -nimisessä sarjassa tullaan seuraamaan 19-vuotiaan kaunottaren todella uniikkia elämää muotisuunnittelijana, tyyli-ikonina, televisiotähtenä, yrittäjänä ja Kylie Cosmetics -yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana. Sarjan ensimmäiset jaksot alkavat tänä kesänä E!-kanavalla Yhdysvalloissa.

Splash
Splash
Splash
Splash