Mersukuskin sikaparkki kostautui – maasturikuskien kosto leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stereotypioiden mukaan kalliiden autojen kuljettajat pysäköivät muita useammin huonosti ja käyttäytyvät muutenkin liikenteessä muita arrogantimmin. Tällaisina kuljettajina pidetään yleisesti muun muassa Mercedes-Benzin, Audin ja BMW:n kuljettajia. Nyt eräs mersukuski on saanut maistaa omaa lääkettään.

Nuori mies oli pysäköinyt punaisen Mercedes-Benz -citymaasturinsa kaupan parkkipaikalla aivan keskelle kahta pysäköintiruutua, jolloin viereisille paikoille ei enää mahtunut autoja normaalisti.

Kaksi suurten maasturien kuljettajaa päätti maksaa potut pottuina ja pysäköidä autonsa aivan kylki kylkeen kiinni. Pian paikalle saapunut mersukuski raivostui huomatessaan, että ei pääse autoon sivuovista. Lopulta hän joutui menemään autoon takaluukun kautta.