Oppilaille elämänsä yllätys – Kylie Jenner ilmestyi tanssiaisiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Sacramentossa sijaitsevan Rio Americanon lukion päättäjäistanssit saivat taannoin yllättävän käänteen. Paikalle ilmaantui oppilaiden hämmästykseksi supertähti Kylie Jenner.

Realitytähti saapui paikalle Albert Ochoa -nimisen nuorukaisen parina, vaaleanpunaiseen satiinimekkoon pukeutuneena. Daily Mail -lehden mukaan Albert oli päätynyt pyytämään Kylietä parikseen saatuaan pakit sisarensa ystävältä. Tähti itse ei päässyt koskaan kokemaan prom-juhlia kotikoulutuksen vuoksi, joten nyt hän pystyi paikkaamaan menetystään.

Kylie saapui paikalle parhaan ystävänsä, Jordyn Woodsin kanssa. Lisäksi mukana oli kuvausryhmä, joten tempaus tulee todennäköisesti päätymään myös Kardashianit-sarjaan. Kuten arvata saattaa, päätyi Kylie myös useisiin oppilaiden toimesta sosiaalisessa mediassa jaettuihin kuviin ja videoihin.