Jessica Alba hehkui julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin naistähtiin aikoinaan lukeutunut ja useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu näyttelijätär Jessica Alba on viime vuosina keskittynyt pääasiassa perhe-elämään. Ajoittain hän on kuitenkin yhä osallistunut julkkistilaisuuksiin.

Eilen Jessica Alba ikuistettiin saapumassa American Express Business Platinum -tapahtumaan New Yorkissa. Hän osoitti jälleen kerran olevansa edelleen seksisymbolin maineensa veroinen.

Taannoin Jessica Alba paljasti menettäneensä neitsyytensä aikoinaan vasta 18-vuotiaana hänen kihlattunsa näyttelijä Michael Weatherlyn kanssa, koska halusi olla varma, että hänen ensimmäinen seksikumppaninsa rakastaa häntä oikeasti. Pari erosi muutaman vuoden yhdessäolon jälkeen, ja tällä hetkellä Alba on naimisissa Cash Warrenin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash