Kaverukset tekaisivat ravintolassa kosinnan – halusivat ilmaisen jälkiruoan

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuorena opiskelijana rahan käyttämisen suhteen tulee olla melko kekseliäs. Nyt kaksi nuorta kaverusta päättivät yhdessä esittää pariskuntaa ja tekaista hienossa ravintolassa kosinnan vain sen vuoksi, että he saisivat ravintolassa ilmaisen jälkiruoan.

19-vuotias Cati Domitrovich ja hänen paras ystävänsä 17-vuotias Alex Nagle halusivat mennä Teksasissa hienoon ravintolaan illalliselle. Heillä oli ollut takanaan huono viikko, minkä vuoksi he olivat päättäneet piristää itseään kivalla illalla ulkona. He keksivät esittää ravintolassa koko illan pariskuntaa ja lavastaa kosinnan, että he saisivat ilmaisen jälkiruoan.

Nuorten keksimä suunnitelma toimi loistavasti. Alex kertoi BuzzFeed-lehden mukaan paljastaneensa kosimissuunnitelmansa salaa Catin ollessa vessassa tarjoilijalle, joka uskoi tarinan täysin. Tarjoilija auttoi ikuistamaan tilanteen kuvaamalla kosinnan, jonka avulla nuoret ansaitsivat ilmaiset jälkiruoat.