Kelly Osbournen kuvamoka sai fanit sekaisin: ”Onko tuo vauvan käsi?!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti ja Black Sabbath -vokalisti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt hän on saanut aikaan positiivista hysteriaa faniensa keskuudessa varomattomasti julkaisemallaan Instagram-kuvalla.

Kelly julkaisi eilen valokuvan itsestään ja Jack-veljensä vaimosta Lisa Stellystä nauttimassa aurinkoisesta päivästä uima-altaassa viinilasien kanssa. Sattumalta Lisan takana Kellyn vieressä paljastui kuitenkin pienenpieni käsi, jossa näytti olevan vaaleansininen kelluke.

Kelly ei tätä huomannut ennen kuin oli jo myöhäistä. Fanit sen sijaan riemastuivat näkemästään. Myöhemmin Kelly julkaisi uudelleen saman kuvan hieman muutettuna ja myönsi, että hän ei onnistunut piilottamaan Stellyn pienokaista tämän selän taakse.

#SisterSunday #DivaLife with my sis @mrslisao #BestPoolDayEver 🤘🏼😂💜

A post shared by Kelly! (@kellyosbourne) on

https://www.instagram.com/p/BS-SeM8FLOz/?taken-by=kellyosbourne