Kissat vaativat herkkuja – näin hienosti käskyttävät isäntiään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit osaavat olla todella ovelia halutessaan jotain. Nyt eräs kissan omistaja on kuvannut kahdesta kissastaan hauskan videon, jossa kissat näyttävät miten ne saavat herkkuja kirjaimellisesti kuin tilauksesta.

Aiemmin verkossa levisi video Pecan-nimisestä kissasta, joka oli oppinut vaatimaan omistajaltaan makupaloja soittamalla asiakaspalvelutiskeiltä tuttua kelloa. Nyt YouTube-videolla nähdään vaativat kissakaverukset, jotka osaavat saman tempun.

Kissat istuvat ruokapöydän ääressä aivan kuin ravintolassa tyhjät lautaset edessään. Kummallakin kissalla on oma kello, jota kissat soittavat käskyttäessään ihmisorjaansa antamaan niille lisää herkkuja. Tämän hauskan tempun opettaminen saattaa koitua lopulta omistajan omaan nilkkaan.