Mies sai sakot – lemmikkikäärmeellä olisi pitänyt olla talutushihna!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jerry Kimball -niminen mies oli ollut puistossa nauttimassa kevätpäivästä Etelä-Dakotassa kun puiston valvoja oli tullut antamaan miehelle sakon. Mies oli ollut puistossa lemmikkikäärmeensä kanssa, mutta käärmeen olisi pitänyt olla valvojan mukaan talutushihnassa.

Valvoja oli tullut ojentamaan miehelle Argus Leader -sivuston mukaan 190 dollarin sakon, koska hän ei ollut pitänyt käärmettään talutushihnassa. Jerry Kimball oli luullut asiaa aluksi vitsiksi, koska kyseessä oli ollut aprillipäivä. Sakko oli kuitenkin totisinta totta, ja valvoja oli vakavissaan asiansa kanssa.

Yhdeksän lemmikkikäärmettä omistava Jerry Kimball ei ollut suuttunut itse sakosta vaan siitä, että valvojan mukaan miehen olisi jollain tavalla pitänyt kiinnittää hihna käärmeeseen. Puiston sääntöjen mukaan eläinten tulee olla aina kiinnitettyinä tai omistajien pitämässä talutushihnassa oli niillä jalkoja tai ei.