Pelastettu Cody-karhu nauttii elämästään – video uima-altaalta kiteyttää kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Forest Animal Rescue -yhdistys pelastaa, hoitaa ja kuntouttaa eläimiä. Yhdistykseen pelastetaan jatkuvasti muun muassa karhuja, jotka ovat pentuna löytyneet luonnosta loukkaantuneina, ne on hylätty sen jälkeen kun niistä on yritetty tehdä lemmikkejä tai niitä on rääkätty tutkimustarkoituksiin.

Muun muassa Cody-niminen karhu on pelastettu Forest Animal Rescuen toimesta. Suloisella Facebook-videolla nähdään miten onnellinen karhu on tällä hetkellä. Se makoilee huolettomasti oman aitauksensa uima-altaassa, jossa se selvästi nauttii olostaan täysin siemauksin.

Forest Animal Rescue -yhdistys on pelastanut eläimiä vuodesta 1998 saakka. Se pelastaa ja kuntouttaa pulaan joutuneita eläimiä ja tarjoaa kodin niille yksilöille, jotka eivät ole ikinä tottuneet elämään villinä luonnossa. Orvoiksi jääneet tai luonnossa haavoittuneet eläimet hoidetaan kuntoon mahdollisimman vähäisellä ihmiskontaktilla, että ne voidaan myöhemmin vielä palauttaa luontoon.

Cody just loves floating in the pool. Just a relaxing Sunday, he hopes you enjoy yours. #animalsanctuary #animalrescue #forestanimalrescue

Publié par Forest Animal Rescue by Peace River Refuge & Ranch sur dimanche 26 mars 2017