Päivän piristys: Pesukarhut ihastuivat saippuakupliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut ovat tunnettuja näpistelystä ja varsinkin ruoan varastamisesta, minkä vuoksi niistä löytyykin paljon hauskoja videoita, joissa ne ovat jääneet kiinni itse teosta. Tällä kerralla pesukarhukaverukset olivat kuitenkin kiltisti leikkimässä saippuakuplilla.

Ilmeisesti lemmikkeinä pidetyt kaksi pesukarhua ovat menneet sängylle leikkimään omistajan kuvatessa niitä. Suloisella YouTube-videolla nähdään miten pesukarhut leikkivät omistaja puhaltelemilla saippuakuplilla ja ovat todella kiinnostuneita niistä.

Omistaja puhaltaa pesukarhuja kohti saippuakuplia, joita sekä tytön että pojan vaatteisiin puetut pesukarhut yrittävät ottaa kiinni. Hauskan näköiset pesukarhukaverukset ovat todella hellyttävä näky leikkiessään yhdessä ja kilpaillessaan sängyllä siitä kumpiko saa kuplia enemmän kiinni.