Tankotanssija potkaisi itseään korkokengällä päähän

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tankotanssi on erittäin fyysinen taji ja se vaatii harrastajalta paljon lihasvoimaa, notkeutta sekä myös jonkin verran kivunsietokykyä. Parhaat tankotanssijat osaavatkin liikkua tangon kanssa niin sulavasti, että he saavat sen näyttämään katsojan silmiin jopa helpolta.

Monet takotanssijat haluavat kuvata tekemiään temppuja ja tanssirutiineja videolle. Nyt YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa nainen tanssii tankotanssia mustat huikeilla koroilla varustetut korkokengät jalassaan. Vauhdikkaiden liikkeiden aikana kengistä on kuitenkin haittaa, kun nainen onnistuu potkaisemaan itseään niillä päähän.

Nainen tekee tangon luona korkeita potkuja jalallaan niin, että jalka taipuu suoraan kattoa kohti. Ylös osoittavien potkujen jälkeen nainen taivuttaa selkänsä kaarelle ja potkaisee takakautta päätään kohti. Potku onnistuu liiankin hyvin, sillä notkean selän ansiosta nainen kopauttaa kengällään itseään päähän.