Tyrmäävä Mama June asteli ex-miehen häihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin äiti June ”Mama June” Shannon sai oman televisio-ohjelman, jossa seurattiin naisen painonpudotusta ja elämäntapamuutosta. Nainen onnistui laihduttamaan huikeat 140 kiloa. Nyt Mama June on tehnyt näyttävän sisääntulon Honey Boo Boon isän häihin.

Mama Junen ex-mies, Mike ”Sugar Bear” Thompson meni uusiin naimisiin. Alana Thompson saattoi isänsä alttarille, ja Mama June halusi luonnollisesti olla mukana tukemassa tytärtään. Hän päätti olla suorastaan tyrmäävä astuessaan vihkipaikan ovista sisään. Mama June sai aikaan kohahduksen vartaloa myötäilevässä punaisessa juhlamekossaan.

– Haluan kiittää sinua, koska aloitin muutoksen ensin sinun takiasi osoittaakseni pystyvän siihen ja ansaitsevani parempaa. Matkan varrella kuitenkin ymmärsin, että muutoksessa oli kyse pelkästään minusta. Kiitos silti sinulle, että olen menettänyt vanhan minäni, johon en enää koskaan palaa, Mama June sanoi ex-miehelleen Refinery 29 -sivuston mukaan.

Mama June: the wedding crasher! #MamaJune

A post shared by wetv (@wetv) on