Cosmic Gate viikonloppuna Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime vuosina nähty kesäfestivaalien ulkopuolella harvakseltaan kovatasoisia ulkomaisia konemusiikkitähtiä, mutta nyt sellaista on luvassa. Ensi lauantaina 22. huhtikuuta Helsingin The Circus -klubilla järjestetään nimittäin Empire-tapahtuma, jonka päätähtenä esiintyy saksalainen tranceduo Cosmic Gate.

Cosmic Gate, eli Claus Verhoeven ja Stefan Bossems, on vuosituhannen vaihteessa perustettu ja nopeasti listoille noussut parivaljakko, joka tunnetaan paitsi lukemattomista laadukkaista remixeistään myös hiteistään Exploration Of Space ja Back To Earth. Cosmic Gate on juuri julkaissut seitsemännen studioalbuminsa Materia, jonka maailmankiertue ulottuu nyt Suomeen.

Kotimaisista tähdistä tapahtumassa esiintyvät muun muassa maailmalla huippusuosiota jo vuosien ajan nauttinut parivaljakko Super8 & Tab sekä Joonas Hahmo, K-System, Rony Rex ja Scotty Wack. Alla maistiainen Super8 & Tabin uudesta Cosmo-singlestä.