Ihmiset yrittävät voittaa autoa suutelemalla sitä pisimpään – kilpailu suorana Facebookissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mitä olisit valmis tekemään ilmaisen upouuden auton vuoksi? Yllättävän monet ovat ainakin valmiita suutelemaan Kia Optima -ajoneuvoa vuorokausien ajan Facebook-käyttäjien seuratessa suoritusta suorana lähetyksenä internetissä.

Texasin Austinin Kiss Fm -radiokanavan järjestämässä Kiss a Kia -tempauksessa joukko ihmisiä kilpailee siitä, kuka jaksaa suudella autokaupassa esillä olevaa Kia Optimaa pisimpään. Maanantaiaamuna paikallista aikaa alkaneessa kilpailussa oli alun perin 20 kisaajaa, joista monet ovat jo tippuneet pois.

Kilpailua päästään seuraamaan suorana lähetyksenä Austinin Fox 7 -televisiokanavan Facebook-sivulla. Osallistujat saavat Fox 7 -uutissivuston mukaan pitää joka tunti enintään 10 minuutin tauon. Mikäli kilpailussa on 50 tunnin jälkeen edelleen enemmän kuin yksi osallistuja, tulee radiokanava arpomaan voittajan heidän joukostaan.

 

KISS A KIA – We've passed 24 hours and there's still 11 people left in the 96.7 KISSFM contest at Southwest Kia in Round Rock. 20 people started out yesterday with their lips on a car in the hopes of being the last person left so they can win it.

Publié par FOX 7 Austin sur mardi 18 avril 2017

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.