Instagram-julkkikset neuvovat – varsinkin näin saat lisää seuraajia!

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme taannoin nikseistä, joiden avulla ihmiset voivat saada enemmän Instagramissa tykkäyksiä kuvilleen. Nyt Steven-niminen mies teki viikon kestävän kokeilun, jonka aikana hän yritti tehdä itsestään Instagram-julkkiksen.

Steven sai apua kahdelta Instagram-julkkikselta Stephanie Villalta ja Jenn Imiltä siihen miten hän voi saada lisää seuraajia omalle kanavalleen. Naiset kertoivat, että tärkeintä tilin kasvattamisessa on se, että kuvia julkaisee joka päivä. Tämän lisäksi naisilla oli muutama idea sen suhteen millaista Stevenin sisältö tulisi viikon aikana olla.

Naiset neuvoivat Steveniä kuvaamaan ruokaansa, ottamaan hyvässä valossa selfie-kuvia, kuvaamaan kaunista maisemaa ja merkitsemään kuviinsa aina oman sijaintinsa. Tämän lisäksi päivän asukuvat ovat tärkeitä ja kuvat, joissa poseeraa joidenkin tunnettujen henkilöiden kanssa. Kokeilu oli Stevenin mukaan melko stressaava ja työläs, mutta hän onnistui saamaan viikon aikana kuitenkin 2.600 uutta seuraajaa, joten mies piti vinkkejä toimivina.