Koira pelastettiin kaivosta varmalta kuolemalta – mitä teki sen jälkeen tuo kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkikoiria katoaa jossain päin maailmaa koko ajan, ja ajoittain niille käy huonosti esimerkiksi jäätyään jumiin ihmisten ulottumattomiin tai pudottuaan esimerkiksi kaivoon. Nyt eräs kaivoon pudonnut lemmikkikoira sai uuden elämän, kun ihmiset sattuivat huomaamaan tilanteen ja pelastivat sen.

Nyt eläinvideoihin keskittynyt The Dodo on julkaissut videon, jossa nähdään miten palomies saa nostettua koiran kaivon kapeasta aukosta sentti sentiltä kohti maanpintaa ja pelastusta. Ylös päästyään koira taisi ymmärtää mitä tapahtui, sillä se kiitti pelastajaansa innokkaasti ja näytti tietävän, että oli juuri saanut uuden elämän. Videolta ei jää epäselvyyttä siitä, etteikö koira olisi ymmärtänyt tapahtunutta.