Näyttikö heräämisesi tänään tältä? Pandat näyttävät mallia ihmisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pääsiäinen antoi ihmisille tavallista pidemmän viikonlopun. Moni on viettänyt juhlapyhiä railakkaasti juhlien. Arkirytmin muuttuminen ja armoton bailaaminen saattavat kostautua.

The Independent -lehti on julkaissut Toronton eläintarhassa kuvatun videon kahdesta pandakarhusta. Moni voi samaistua mustavalkoisiin isopandoihin, joilla näyttää olevan suuria vaikeuksia orientoutua heräämiseen ja makuusijalta ylösnousemiseen. Sänky tuntui tänä aamuna liian houkuttelevalta.

Tutkimusten mukaan unirytmien sekaantuminen vapaapäivinä vastaa matkustamisesta aiheutunutta aikaeroväsymystä. Rytmin sekoittumisesta tasaantuminen saattaa kestää jopa viikon. Onneksi vappuun on vajaa pari viikkoa aikaa.

When you're trying to get out of bed on the Tuesday after Easter

Publié par The Independent sur lundi 17 avril 2017