Orlando Bloom pokasi supermalli Nina Dobrevin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Orlando Bloom ja poptähti Katy Perry erosivat toisistaan maaliskuussa, koska Katy Perry olisi ollut valmis saamaan jo omaa jälkikasvua, mutta Orlando Bloom ei halunnut uutta perhettä. Orlando Bloomilla on jo kuusivuotias Flynn-niminen poika hänen ex-vaimonsa Miranda Kerrin kanssa.

Nyt Orlando Bloom on alkanut tapailemaan Vampyyripäiväkirjat-sarjasta tunnetuksi tullutta näyttelijää Nina Dobrevia. 40-vuotias Bloom on tuntenut 28-vuotiaan Dobrevin jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt tähdet ovat alkaneet tapailemaan toisiaan säännöllisemmin.

People-lehden mukaan Dobrevin lähipiiristä on kerrottu, että Bloomin ja Dobrevin välille on syntynyt romanssi. Ilmeisesti tähdet eivät kuitenkaan ole vielä sitoutuneet toisiinsa, koska Bloom nähtiin läheisissä tunnelmissa Coachella-festivaaleilla malli Ashley Haasin kanssa siitä huolimatta, että Dobrev juhli ystäviensä kanssa vain muutamien metrien päässä.