Piilokamerapila säikäytti: Tyrannosaurus tuli vastaan lenkkipolulla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva osaisi epäilemättä odottaa törmäävänsä lenkkipolulla vihaisen näköiseen dinosaurukseen. Erään ranskalaisen miehen tapauksessa tästä epätodennäköisestä skenaariosta vaikutti tulleen todellisuutta piilokamerapilan ansiosta.

Ammattipilailija Remi Gaillardin videolla pahaa-aavistamaton lenkkeilijä törmää mieheen, joka juoksee häntä kohti erikoinen muna kädessään. Hetken päästä metsästä ilmaantuu myös miestä jahtaava tyrannosaurus.

Dinosaurus on tietenkin vain aidonnäköiseen pukuun sonnustautunut ihminen. Lenkkeilijän reaktiosta päätellen hän kuitenkin vaikuttaa luulevan sitä hetkellisesti aidoksi. Mies perääntyy ensin ryömimällä takaperin, minkä jälkeen hän hyppää karkuun läheiseen lammikkoon.