Victoria Hervey ikuistettiin uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa aristokraatit ovat vielä arvostettuja kansalaisia, vaikka monissa muissa maissa moiset luokkaerot ovat kadonneet viimeistään vuosikymmeniä sitten. Eräs Britannian seurapiireissä hyvin viihtyvä artistokraattinen kaunotar on Lady Victoria Hervey.

Viime aikoina pitkän tauon jälkeen taas julkisuuteen palannut Hervey kuvattiin eilen nauttimassa lomastaan Kalifornian Palm Springsissä, jossa hän oli käymässä Coachella-festivaaleilla. Festarin tiimellyksessä hän ehti kuitenkin myös esitellä aristokraattista bikinivartaloaan uima-altaalla.

39-vuotias Victoria Hervey on englantilainen aristokraatti ja seurapiirijulkkis, joka asustaa nykyisin Los Angelesissa. Victorian äiti oli eläessään Bristolin 6. markiisi. Britanniassa Hervey oli vauhdikas seurapiirikaunotar, mutta Yhdysvaltoihin muuton jälkeen meno hieman rauhoittui. Viime aikoina hänet on tosin nähty aikaisempaa useammin julkkisjuhlissa myös Hollywoodissa.

Splash
Splash
Splash
Splash